88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגיות כעכ

עוגיות כעכ

עוגיות כעכ

במתיקות מעודנת

 

4 ביצים,

2 כוסות סוכר,

1+1/4 כוסות שמן,

2 שקיות סוכר וניל,

2 שקיות  אבקת אפיה,

1 כף קליפת תפוז מגורדת, (שמתי גרידת לימון)

1 כף אמוניה מדוללת ב-5 כפות מים, להניח  בצד, (אמוניה ניתן לקנות בחנויות תבלינים)

פחות מ- 1 ק"ג קמח (אין צורך בכל החבילה) (שמתי כל החבילה),

אופן הכנה:

בקערת המיקסר + וו גיטרה

 להקציף ביצים + סוכר + סוכר וניל להנמיך מהירות,

להוסיף שמן + אמוניה מהולה במים + אבקת אפיה + קליפת תפוז

להוסיף קמח בהדרגה,  עד לקבלת בצק רך ונעים למגע,

להוציא לקערה וללוש עד שמתקבל בצק נוח לעבודה,

לעטוף בניילון נצמד, לשעה במקרר

ליצור עוגיות מכונה,

 או ביד,

 לאפות בחום 170 - 180 מעלות כ- 20 דקות

   

                          

                                                            

קרדיט: אילנה אברהם   

                                                                                                      

 

הערה: התמונות צולמו בשתי הזדמנויות שונות, אותו מתכון בדיוק, החום והספיגה של הקמח משנים גם את התוצאה הסופית.

כמו כן ניתן לשחק עם הצורות שיוצאות מהמכונה, לסובב כבורג, לסגור לעיגול.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת