11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

סטיק אנטריקוט

סטיק אנטריקוט

סטיק אנטריקוט

זהו נתח סטיק אנטריקוט עגל במשקל 300 גר' (אפשר לחלק ל-2 )

(לבקש מהקצב לפרוס בעובי  שרוצים) 

על להבה גבוהה וחזקה לחמם מחבת פסים כ- 5 דקות בלי שמן ובלי כלום,

לעסות את נתח הבשר משני הצדדים עם  תערובת שמן זית + פילפל שחור גרוס + מלח גס,

 להניח על המחבת הלוהטת ל- 3-5 דקות צריבה

כאשר צרוב צד אחד, להפוך לצד שני

לבדוק ששחום ועשוי בדרגה הרצויה לפי טעמכם האישי,

 להוציא על נייר מגבת סופג לכמה שניות, להעביר לצלחת.

 

 

תוספת תפוח אדמה במיקרו:

תפוחי אדמה שלמים בקליפתם שטופים היטב, בגודל בינוני ( אחידים בגודלם), 

, הכמות לפי מספר הסועדים,

לדקור בקיסם בכמה מקומות, ולהניח על צלחת שטוחה,

להכניס למיקרו ל- 7 דקות ללא כיסוי וללא תיבול, ולהפוך לצד שני לעוד 7  דקות

(משך הזמן עשוי להשתנות, לפי גודל תפוחי האדמה והכמות ),

כאשר מוכן ורך דיו ( לבדוק עם שיפוד/קיסם ), להוציא.

כל אחד חוצה את התפוח אדמה בצלחתו, ומוסיף מה שאוהב,

למרוח  קוביות חמאה עלי טימין,  שום כתוש, לתבל בפלפל ומלח גס

להגיש עם סלט קצוץ ורענן ומלפפוננים חמוצים ביתיים

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת