1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

עוגת גבינה בציפוי ריבת חלב ללא סוכר

10/07/2018

החומרים הדרושים:

לתחתית:
1.5-2 כוסות פירורי ביסקוויט ללא סוכר או פירורי עוגה ללא סוכר
50 גרם חמאה מומסת

לעוגה:
500 מ"ל (2 קופסאות) שמנת להקצפה 38%
250 גרם (1 קופסא) קרם מסקרפונה
500 גרם (2 גביעים)גבינה 5%
1/2 כוס סוכרלוז
קליפת לימון מגוררת
1 כפית תמצית וניל
1 שקית פודינג וניל TUSSO ללא סוכר

לציפוי:

3-4 כפות ריבת חלב קונדיטור LIGHT
2-3 כפות חלב
1-2 כפות שמן קנולה

אופן ההכנה:

התחתית: מערבבים את פירורי העוגה/ביסקוויט עם החמאה המומסת ומשטחים אותם בשכבה דקה בתבנית 24 עגולה. מצננים במקפיא עד להרכבת העוגה.

המלית: מערבבים היטב את המסקרפונה עם הגבינה 5% לתערובת חלקה ללא גושים. מוסיפים לה את קליפת הלימון והוניל.


בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכרלוז ושקית הפודינג וניל לקצפת יציבה אך לא נוקשה. מוסיפים בהדרגה את תערובת המסקרפונה/גבינה 5% וממשיכים להקציף עד לקרם אחיד.



מוציאים את התבנית מהמקפיא, יוצקים עליה את קרם הגבינה, מיישרים ומחזירים למקפיא למספר שעות.

.משחררים את העוגה מהתבנית ומניחים על צלחת הגשה.

הציפוי: מערבבים את כל המרכיבים לקרם אחיד. משטחים/מורחים על פני העוגה הקפואה. שומרים במקרר.


הכי טעים להגיש כשהיא חצי קפואה. מזכירה גלידה ...

 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת