גלידת מנגו-בננה-משמש ללא סוכר
החומרים הדרושים: |
2 בננות קפואות חתוכות 250 גרם משמש מגולען קפוא או טרי 300 גרם מנגו מגולען קפוא או טרי 1/2 כוס סוכרלוז 500 מ"ל שמנת להקצפה 38% או - 400 מ"ל קרם קוקוס 170 גרם (2 חפיסות) שוקולד לבן ללא סוכר חתוך לקוביות קליפת לימון מגורדת 1 כפית תמצית וניל |
אופן ההכנה: |
מביאים את השמנת או קרם הקוקוס לנקודת רתיחה ומסירים מהאש. יוצקים על הקוביות שוקולד ומערבבים היטב עד שאין גושים והכל נמס. מצננים מספר דקות במקפיא. בינתיים מעבדים את הפירות עם הסוכרלוז וקליפת הלימון לתערובת אחידה. מאחדים את גנאש השוקולד הלבן עם תערובת הפירות לקרם אחיד. אם רוצים מעבירים לקערת הגלידה לעיבוד של כ-20-25 דקות. שומרים במקפיא בקופסא אטומה. לפני ההגשה מוציאים מהמקפיא לרבע שעה ומגישים. גלידה נהדרת ומרעננת. |
הוספת תגובה
2 תגובות