88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגת פרג קוקוס ואגוזים תפוזית

26/06/2018
עוגת פרג קוקוס ואגוזים תפוזית

עוגת פרג קוקוס ואגוזים תפוזית

 

 

                                          

מצרכים:

2 כוסות קמח (480 גר'),

כוס וחצי סוכר,( 300 גר')

100 גר' קוקוס,

100 גר' אגוזי מלך טחונים דק,

 100 גר' פרג טחון טרי,

 1/2 כפית קינמון 

1 אבקת אפיה,

 1 כוס שמן 240 מל',

2 כוסות מיץ תפוזים סחוט טרי, 480 מל',

 3 ביצים

 1 כפית תמצית רום,

גרידת לינן שלם.

אופן הכנה:

למם מרקש תנור ל- 180 מעלות,

 לנפות לקערה קמח ואבקת אפיה,

 להוסיף סוכר 1.5 כוסות + 100 גר' קוקוס + 100 גר'  אגוזי מל טחוני + 100 גר' פרג + 1/2 כפית קינמון + לערבב בקערת המיקסר כדקה וחצי,

להוסיף 3 ביצים L + כוס שמן + מיץ תפוזים 2 כוסות + גרידת לימון , מערבבים היטב במיקסר למסה אחידה, כ- 2 דקות,

 משמנים תבנית בקוטר 24 / או 26 (ככל שהתבנית תהיה קטנה העוגה תצא גבוהה יותר) , ויוצקים את המסה,

 אופים כ- 40 דקות 180 מעלות (אפיתי ב- 170 מעלות חום עליון תחתון), משך זמן האפיה משתנה מתנור לתנור,

בודקים עם קיסם במרכז, אם יוצא ינקי, העוגה מוכנה.

 

     

                                 

                                               

 

 

 

  

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת