88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

בייגלה ירושלמי

בייגלה ירושלמי

בייגלה ירושלמי 

מרכיבים

  • 1 ק"ג קמח

  • 2 כפות שמרים יבשים

  • 2 כפות סוכר

  • 1 כף מלח

  • 3 כוסות מים

  • 1/4 כוס שמן

  • לקישוט

  • צלחת עם מים עם מעט סוכר ומעט מלח

  • שומשום או קצח או זעתר

  • מה שאוהבים

  • הכל בכוס חד פעמי קר 200 מ"ל

אופן ההכנה

  • 1

    לשים בקערה סוכר שמרים וכוס מים מהברז ולהמתין רבע שעה .

  •  

  • 2

    להוסיף את שאר המרכבים.

  •  

  • 3

    וללוש לקבלת בצק נעים.

  •  

  • 4

    אני מכניסה בלילה את הבצק למקרר לשעה מוציאה לשה משמנת טיפה עם הידיים ומחזירה למקרר עד הבוקר.


  • 5

    אפשר ללא מקרר פשוט לתת 2 התפחות על השיש.

  •  

  • 6

    לחלק לכדורים כמה שאתן רוצות לקמח מעט לתת לנוח עשר דקות בערך לחמם תנור 200 מעלות להניח בתבנית נייר אפיה .


  • 7

    לקחת כדור לעשות באמצע חור .

  •  

  • 8

    לתת עוד כמה דקות. מנוחה לקחת כדור לתבול בצלחת עם המים שני הצדדים ולתבול בצלחת עם שומשום משני הצדדים או זעתר או קצח ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה בערך 25 דקות.

      

קרדיט : שרה יוסף

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת