66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

מלבי פרווה

14/06/2018

לקוח מהרשת קינוח טעים וקריר ממש מתאים לימי הקיץ .

 

 

מה צריך:

שקית ג'לי 

להכין לפי הוראות היצרן. לצקת לשתי תבניות אינגליש קייק ארוכות.  לפזר את הדובדבנים לצנן ולהכניס למקרר.

מצרכים למלבי:

5 כוסות מים

1 קופסה שמנת צמחית

6 כפות סוכר

כפית מיי וורדים (אני לא שמתי).

8 כפות קורנפלור

עוד כוס מים

פרורי ביסקוויט

דובדבנים מגולענים.

ההכנה:

בסיר להביא לרתיחה את הסוכר ,המים, מי הוורדים,שמנת צימחית לערבב תוך כדיי בישול.

להמיס בכוס מים את הקורנפלור ולצקת לסיר המבעבע. לבשל תוך כדי בחישה מתמדת עד הסמכה.

לצנן לשפוך על הג'לי הקר לפזר פרורי ביסקוויט. להכניס למקרר רק אחרי 24 שעות ויותר ניתן להפוך לפרוס לפרוסות ולהגיש.

השבוע אני אכין בשינוי קל קוביות אננס בתוך הג'לי.

ווו בתבנית אחת עירבבתי את הגלי עם חמוציות (אופציה נחמדה וטעימה)

שימו לב לא לנסות להוציא לפני שעוברות 24 שעות לפחות.

תודה לנותנת המתכון דורית

בהצלחה לכם

שלכם מכל ה טובה

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת