00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

אטריות מטוגנות - תוספת

13/06/2018
אטריות מטוגנות - תוספת

אטריות מטוגנות - תוספת 

 

 

1 ח' 400 גר' אטריות דקות, (לא הדקיקות),

1 בצל גדול וקצוץ מטוגן בשמן,  עד הזהבה

 

1 סיר שטוח לחמם שמן, להוסיף את האטריות, לערבב לעיתים קרובות עד שזהובות 

                                   

 תוך כדי הזהבה להוסיף ולתבל בפלפל שחור גרוס לפי הטעם,

 מלח לטעם, ולהמשיך לערבב,

 להרתיח מים בקומקום חשמלי,

 להוסיף את הבצל הזהוב לאטריות ולערבב,

               

 לצקת מעל מים רותחים בגובה האטריות, לערבב, ולכסות, להנמיך להבה למינימוום, לבשל כ-5 דקות,

  

 לערבב ולכסות ולהמשיך לבשל עוד 5 דקות, עד שהאטריות מבושלות,

 לטעום, לתקן תיבול, ואם עדיין לא רכות מספיק, להוסיף 1/4 כוס מים ולבשל מכוסה עוד 3- 2 דקות,

                                                                   

                                                                                                                                     

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת