1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

עוגת גבינה קרה עם פירות יער ומנגו ללא סוכר

27/05/2018

ספיח אחרון בהחלט משבועות... עוגה טעימה ומרעננת. מתאימה לשבועות ובמיוחד לקיץ.את העוגה מכינים יום לפני שרוצים להגיש.

החומרים הדרושים:

לתחתית:
כ-1.5 כוס פירורי ביסקוויט או עוגה
50 גרם חמאה רכה
2 כפות סוכרלוז

לקרם הגבינה:
500 מ"ל שמנת להקצפה 38% (2 קופסאות)
400 גרם מסקרפונה (קופסא וחצי)
150 מ"ל יוגורט 3% (1 גביע)

250 גרם גבינה 5% (1 גביע)
200 גרם קרם פרש (1 גביע)
1.5 כוס סוכרלוז
1 כפית תמצית וניל
3-4 כפיות מיץ לימון
1 שקית פודינג וניל ללא סוכר של TUSSO

קרם מנגו


150-200 גרם מנגו קפוא
1 שקית ג'לי משמש ללא סוכר של TUSSO
1 כוס מים רותחים
1/3 מקרם הגבינה

קרם פירות יער

150 גרם פירות יער קפואים
1/2 כוס סוכרלוז

1 כפית מיץ לימון
1/3 מקרם הגבינה

ציפוי פירות יער

100 גרם פירות יער קפואים
1 שקית ג'לי בטעם טבעי
2 כפות סוכרלוז
1/2 כוס מים פושרים
אופן ההכנה:

התחתית: מערבבים את פירורי הביסקוויט/עוגה עם החמאה והסוכרלוז ומשטחים אותם בתבנית 26 עגולה ומשומנת. שומרים במקפיא עד להרכבת העוגה.


קרם הגבינה:

מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם הסוכרלוז והפודינג לקצפת רכה. בקערה נפרדת מערבבים את יתר הגבינות עם היוגורט ומשלבים בהדרגה לקצפת. מעבדים לקרם אחיד.


מחלקים את הקרם ל-3 חלקים ושומרים במקרר בקערות נפרדות.


קרם מנגו

מכינים את הג'לי משמש לפי ההוראות. מרסקים את המנגו במעבד ומערבבים הכל עם 1/3 מקרם הגבינה. שומרים במקרר עד להרכבת העוגה.

קרם פירות היער:

מכינים את הג'לי בטעם טבעי לפי ההוראות. מרסקים במעבד את פירות היער עם הסוכרלוז ומיץ הלימון. מערבבים הכל עם 1/3 מקרם הגבינה ושומרים במקרר.

הרכבת העוגה:

מוציאים את התבנית מהמקפיא. יוצקים עליה את קרם הגבינה ומיישרים. מקפיאים שוב ל-10 דקות.
יוצקים מעל קרם הגבינה את קרם פירות היער ומיישרים. מקפיאים ל-10 דקות.
יוצקים מעל קרם פירות היער את קרם המנגו ומיישרים. מקפיאים את העוגה לכ-4 שעות.




מכינים את הג'לי לפי ההוראות. מרסקים את פירות היער עם הסוכרלוז ומערבבים היטב עם הג'לי. יוצקים מיד על העוגה הקפואה.

משחררים את העוגה מהתבנית ומניחים על צלחת הגשה. שומרים במקרר.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת