77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

קראוסון פרווה לנכדי אבישי

קראוסון  פרווה לנכדי אבישי

מתכון מחגית אלקבץ

יש לו רק צורה של קראוסון אמיתי

היתרון פחות שומנים

מצרכים 

1 כוס חד פעמית מים פושרים+ רבע כוס בסוף

1 כף שמרים יבשים

2 כפות סוכר

חצי כפית מלח

4 כפות פודינג וניל

40 ג"ר נטורינה מומסת

1 ביצה

חצי ק"ג קמח

למילוי - אחד וחצי חבילה קוביות  שוקולד מריר

אופן ההכנה

ללוש את הבצק בשתי בידיים

להתפיח שעתים להוריד נפח להתפיח עוד שעה.

לחלק את הבצק ל2 

לפתוח לחתוך למשולשים לשים קוביה אחת של שוקולד לגלגל

למרוח בביצה +כפית סוכר מרחתי רק בחלבון כי היה זמין

לאפות ב170 מעלות חצי שעה

ברגע שיוצאים מהתנור למרוח במברשת דבש.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת