88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

בצק שמרים עלים ומילית מה שרוצים

בצק שמרים עלים ומילית מה שרוצים

בצק שמרים עלים

מילית מה שרוצים

 

 

הבצק ממש קל ונוח לעיבוד, וטעים מאוד

מכמות הבצק הזאת יצאו שלוש צמות גבינה 

תבנית רוגלך קינמון,

תבנית רוגלך נוטלה

שמרים עלים 

קילו קמח מנופה

להוסיף 2 כפות שמרים יבשים (רצוי  עם כף משפר אפיה) לערבב

להוסיף 2 סוכר וניל   + 2 אבקת אפייה  + קורט מלח , לערבב היטב

להוסיף 3 ביצים ו + 3 כוסות מים פושרים,

לעבד היטב לבצק רך וגמיש לעטוף בניילון ולמקרר לשעתיים,

לאחר שעתיים לחצות לחצי וכל חצי לרדד על משטח מקומח כמה שיותר למרוח את הנטורינה שתהיה רכה כמובן ,

ולקפל לספר לרדד עד שהכל ניבלע פנימה בבצק גם בחצי השני, יותר קל לעבוד שחוצים ל - 2

 בקילו שמים 2 נטורינה   (200 גר' האחת) /תחליף מרגרינה / חמאה

לעטוף ולהניח במקרר לילה שלם . 

חילקתי חלק אחד לשלושה ומלאתי בגבינה, (עיצבתי לצמות גבינה)

חלק שני חילקתי ל- ארבעה חלקים, משלושה הכנתי רוגלך קינמון ונוטלה, ומהרביעי רולדה שוקולד נוטלה  

 

לסירופ אחרי אפיה: (קרדיט: מפלצת העוגיות)
1.5 כוס סוכר
1.5 כוס מים
כפית וניל
1 כפית לימון סחוט
להברשה- ביצה טרופה עם קורט מלח
אופן הכנה :
בסיר להכניס את רכיבי הסירופ להביא לרתיחה להוריד לאש נמוכה ולבשל עוד 5-6 דקות . לצנן לחלוטין

מילית גבינה: (קרדיט מפלצת העוגיות) לשלווש צמות גבינה
500 גרם גבינת ריקוטה הוספתי 1 גבינה טוב טעם
100 גרם חמאה רכה
 1 ביצה L
2 קורנפלור
1 כף גרידת לימון
1 כף תמצית וניל איכותי

הוספתי  כ- 1/2 כוס סוכר (לטעום ולהחליט אם מספיק מתוק לכם)
אפשר להוסיף חופן צימוקים שטופים,
לערבב את כל חומרי המלית ולהכניס למקרר לפחות לשעה  .
לחמם תנור ל180 מעלות  

לעצב איך שרוצים צמות גבינה/גביניות,

 

 

כולם נאפים 180 מעלות בתנור שחומם מראש כ-רבע שעה,

אפיה, 25 דקות עד חצי שעה

 

 

מילית קינמון:

 סוכר דמררה 1 כוס + 2 כפיות גדושות קינמון + שמן ניטרלי (קנולה, סויה) לערבב למרקם משחתי, ולהוסיף שמן עד שמתקבלת משחה נוחה למריחה.

מילית שוקולד: 

ממרח נוטלה (אפשר לפזר מעט קינמון ) למרוח על עלה, מלבני, לחתוך משולשים ולגלגל לרוגלך, להניח בתבנית מרופדת נייר אפיה, 

למרוח חלמון טרוף+1 כפית מים + 1/2 כפית סוכר למרוח על הרוגלך, לפזר סוכריות שוקולד

 לאפות 180מעלות עד שזהוב שחום  

                                                                                                                          

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת