00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

גלית מספרת

נשנושי הודו בבלילת בירה...

23/05/2018
נשנושי הודו בבלילת בירה...

נשנושי הודו בבלילת בירה

אופן הכנת המתכון:

המצרכים:

500 גרם חזה הודו חתוך לפיסות בגודל ביס.

פרחי ברוקולי קטנים.

פרחי כרובית קטנים.

שמן לטיגון עמוק.

לבלילה:

4 ביצים.

1 כוס בירה קרה.

2 כוסות קמח תופח.

1 כפית מלח.

1 כפית פפריקה.

 להגשה:

רוטב ברביקיו, מיונז, קטשופ.

 אופן ההכנה:

מערבבים את חומרי הבלילה ואם לא מטגנים מיד שומרים במקרר.

מחממים שמן לטיגון עמוק.

טובלים 5 נתחי הודו בבלילה ומעבירים מיד לשמן החם, מטגנים 3-4 דקות או עד להזהבה. מוציאים למסננת או נייר סופג, מנקים את משקעי הבלילה מן השמן בכף מחוררת וממשיכים הלאה. לא מעמיסים כמות גדולה, כדי שהשמן לא יתקרר בבת אחת.

באותו ההאופן מכינים גם את פרחי הכרובית והברוקולי.

קרדיט מתכון וצילום:המועצה לענף הלול.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל galitn24 אלא אם צויין אחרת