77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

עוגת גבינה פרורים ב5 דקות

עוגת גבינה פרורים ב5 דקות

.

מצרכים

שרוול פתי בר קטנים

תבנית מרובעת

750 גבינה 5 אחוז

1 שמנת חמוצה

1 שמנת מתוקה

1 אנסטנט פודינג וניל

1 כוס חלב

אופן הנכנה

לטבול בחלב קר את הפתי בר

רק להכניס ולהוציא מיד

לסדר בתחתית

לערבב היטב את כל יתר חומרי העוגה

למרוח  חצי מהבלילה על הפתי בר

לסדר שורה שנייה של פתי בר

לסיים עם החצי השני של הבלילה 

לפורר במעבד מזון את הפתי בר שנשאר מהשרוול

לפזר מעל העוגה. 

העוגה הזו טעימה רק למחרת. 

הכנתי בתבנית מלבנית

.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת