1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

רוגאלך כוסמין עם גבינות מלוחות

הרוגאלך ממש נמסים בפה ... בגלל הגבינות רצוי לשמור במקרר. ניתן גם להקפיא. לפני ההגשה לחמם מספר שניות במיקרו. ממש מעדן!

החומרים הדרושים:

לבצק:
כ-5.1/2 כוסות קמח כוסמין מעורב
25 גרם שמרים טריים
1/2 שקית משפר אפייה
2-3 כפות קמח תפוחי אדמה או קורנפלור
1.5 כף מלח
100 גרם חמאה רכה +1/2 כוס שמן זית
1 כוס חלב פושר
1 גביע (200 גרם) קרם פרש או שמנת חמוצה 9%
1 ביצה

לציפוי לפני האפייה;

1 ביצה טרופה + סומסום
לפזר בתבנית כמה גרגרי מלח גס



למלית:
220 גרם (1 קופסא) פתיתי גבינה בולגרית של פיראוס
200 גרם (1 גביע) קרם פרש
250 גרם גבינת טוב טעם
2 כפות גבינת מסקרפונה
100 גרם גבינת קשקבל מגורדת
1 ביצה
2-3 כפות סולת כוסמין מלאה

אופן ההכנה:

הבצק:

מנפים את הקמחים עם המלח לקערת המיקסר, מוסיפים את יתר המרכיבים ומעבדים לבצק אחיד. לשים במשך כ-10 דקות. משאירים לתפיחה של כשעה וחצי. לאחר התפיחה מוציאים את האוויר מכדררים לכדור, מכסים ומשאירים במקרר לתפיחה נוספת של מספר שעות או עד למחרת.

המלית:
מערבבים את כל החומרים לקרם אחיד ידנית או במיקסר ושומרים במקרר עד להרכבת הרוגאלך.

מחלקים את הבצק ל3-4 כדורים. מרדדים כל כדור לעלה דק ומסמנים משולשים בעזרת גלגלת פיצה. שמים כפית של המלית על כל משולש קרוב לקצה הרחב ומגלגלים לרולגאלה. מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-30 דקות או עד שהם מזהיבים (תלוי בגודל הרוגאלך ובתנור).

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת