77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

מנה אישית סלמון עם עלי סלק וגבינות

מנה אישית סלמון עם עלי סלק וגבינות

מצרכים

תבנית מסיליקון לפשטידות אישיות

600 ג"ר עלי סלק מאודים

600 ג"ר סולומון טרי מתובל במלח גס ופלפל שחור גרוס

מטוגן.וכשמתקרר לחתוך לקוביות בדרך להוציא את הקוצים

3 בצלים קצוצים מטוגנים

120 ג"ר גבינת חלומי מגורדת

1 שמנת חמוצה

100 ג"ר גבינה מלוחה מגורדת

פרורי מצה או לחם

100 ג"ר גבינה צהובה מגורדת

תבלינים מלח פלפל שחור גרוס אגוז מוסקט

אופן ההכנה

במחבת גדול לטגן את הדג להניח בצד לקרור

באותו מחבת לטגן את הבצל להוסיף את עלי הסלק הקצוצים לטגן מעט

להוריד מהאש לקרר מעט להוסיף שמנת חמוצה 3 כפות קמח מצה גבינת חלומי מגורדת 

גבינה מלוחה מגורדת לערבב להוסיף את קוביות הסלמון.

בתחתית גביעי הסיליקון למרוח בשמן להוסיף בתחתית חצי כפית פרורי מצה

למלא את הגביעים מספיק ל18 גביעים

לאפות ב180 מעלות כ20 דקות.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת