33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מה? איפה? כמה? למה?

פאי בלונדי חגיגי וטעים ללא אפייה!

אנחנו מכורים לטעם הבלונדי.

הוא כבש אותנו לגמרי. זה התחיל עם השוקולדים, ועכשיו זה מגיע ארוז כמעדן.

אז לקחנו את הספלנדיד החדש, וחגגנו איתו פאי מהיר וללא אפיה שעשה לנו יפה בעיניים, טעים בפה, ונעים בלב.

המתכון לשימושכם וברכת חג שבועות שמח על ראשכם!

.

.

 

פאי בלונדי 

.

להכנה בתבנית פאי:

לבסיס:

150 פתי בר (השתמשתי בפתי בר עלית טעם שוקו, אפשר כמובן בקלאסי ואז הבסיס בהיר יותר)

50 גרם שמן קוקוס (אפשר גם חמאה רגילה)

למילוי:

אינסטנט פודינג וניל

3/4 כוס חלב

שמנת מתוקה

בלונדי ספלנדיד - שהוא והשוקולד בלונדי נראים כך:

.

לטופ:

חבילת שוקולד בלונדי איזה שרוצים

שמנת מתוקה

כף אינסטנט פודינג וניל

.

הכנה:

טוחנים את הפתי בר.

ממיסים את השמן או החמאה במיקרו ומוסיפים את הפתי בר הטחונים.

שופכים אל תבנית הפאי ומהדקים, כולל לדפנות.

מעברים להקפאה של לפחות חצי שעה.

.

הכנת המילוי:

מקציפים שמנת, חלב ואינטנט פודינג, ומוסיפים בהדרגה את מעדן הספלנדיד בלונדי. שופכים על ה"קלתית".

מעבירים למקרר.

מכינים את הטופ:

שוברים את השוקולד לקערת מיקסר ומוסיפים 4 כפות שמנת מתוקה. מחממים במיקרו בפולסים. להזהר לא לחרוך את הבלונדי שלנו. הוא רך יותר מהמריר ולכן זה יהיה יותר מהיר.

את התערובת המומסת משאירים להתקרר לטמפרטורת החדר.

לאחר שהתקרר מוסיפים את שאר השמנת, את האינסנט פודינג ומקציפים. כדאי להקפיא את השמנת כ- 10 דקות לפני ההקצפה.

אפשר לשים על שכבת המילוי בעזרת לקקן, או להעביר לשקית זילוף עם צנטר.

.

חג שמח ובתאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מפקדת הערוגה אלא אם צויין אחרת