44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

בומב טירמיסו

16/05/2018
בומב טירמיסו

בס"ד

 

גירסה שלי לעוגת הטירמיסו המוכרת

 

המצרכים:

לסירופ:

1 כוס מים

1/2 כוס סוכר

4 כפיות אבקת נס קפה

3 כפות ברנדי משובח 

 

לעוגה:

1.5-2 חבילות בישקוטים (לשונות חתול)

1 מיכל שמנת מתוקה

1 כוס סוכר

2 גביעים גבינת נפוליאון 30% בטעם טבעי

1 גביע גבינה לבנה 5%

לקישוט:

קקאו משובח

קערת נירוסטה גודל 24

 

אופן ההכנה:

- לסירופ - שמים בסיר את כל החומרים לסירופ ,מלבד הברנדי,ומביאים לרתיחה.מצננים ומוסיפים את הברנדי.

- מרפדים את הקערה בניילון נצמד הגולש מעבר לדפנות הקערה.

- טובלים בסירופ את הבישקוטים ומניחים צמודים אחד לשני מסביב לקערה.

- בקערה מקציפים את השמנת עם מחצית מכמות הסוכר עד לקבלת קצף יציב ומניחים בצד.

- בקערה נפרדת מקציפים את הגבינות עם יתרת הסוכר עד לקבלת תערובת אוורירית.

- מקפלים את קצף השמנת אל תערובת הגבינות.

-מורחים מחצית מקרם הגבינה על הבישקוטים.מניחים מעליה שכבת בישקוטים נוספת טבולה בסירופ ומורחים מעליהם את המחצית השניה של הקרם,

מכסים בשכבה נוספת של בישקוטים, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא למספר שעות.

- הופכים את העוגה על צלחת הגשה, מקלפים את הניילון וזורים אבקת קקאו.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת