1515
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

שבלולי בצק שמרים במילוי חצילים קלויים גמבות וגבינות

15/05/2018

 

כמה טעים וקל להכין את שבלולי השמרים הנהדרים האלה ,

בצק חלומי רך ואוורירי והמילוי שילוב של טעמים נהדר ,גבינות עם זעתר

ירקות קלויים בתנור הכי טעים שיש ,אפשר להכין לאפות לקרר לטמפרטורת החדר

ולהקפיא עטוף היטב ,לפני השימוש להפשיר כמו שעות במקרר ולחמם מעט בתנור

המאפה נשאר נהדר כאילו נאפה עכשיו .

מצרכים לבצק :

3 וחצי כוסות קמח

1 כף שמרים יבשים

1 ביצה

1/4 כוס שמן זית

1 כפית סוכר

1 כפית מלח

1 כוס מים פושרים

מצרכים למילוי :

1 חציל חתוך לפרוסות

2 גמבות

כמה עלי מנגולד שטופים

1/2 חבילה גבינת טברוג

200 גרם גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת

1 ביצה טרופה למריחה מעל

אופן ההכנת הבצק:

לתוך קערת המיקסר להוסיף את מצרכי הבצק את המים להוסיף בהדרגה ,

ללוש במהירות בינונית עד לקבלת בצק רך וגמיש ,לעטוף בניילון נצמד להניח

להתפחה כשעה

הכנת המילוי :

בתבנית אפייה נניח נייר אפייה נמרח בשמן זית נסדר את פרוסות החצילים ,

והגמבות נמרח במעט שמן זית ,נצלה בחום בינוני גבוהה עד שהחצילים

ןהגמבה מוכנים אפשר להפוך ,נקרר נקלף את הגמבה נחתוך לרצועות

נערבב בקערה קטנה א גבינת הטבורג עם כפית זעתר ,נשמור בצד

נקצוץ את עלי המנגולד .

אופן הכנת השושנים :

אחרי שהבצק תפח נחלק לשני כדורים ,נרדד כל כדור למלבן ,

מתחילים לסדר את המילוי ,נתחיל מגבינת הטבורג ,מעל נפזר מעט גבינה

צהובה מגורדת ,רצועות חצילים ,רצועות גמבה ,נפזר את עלי המנגולד הקצוצים

ונסגור לרולדה ,נחתוך כל רולדה לפרוסות עבות נשכיב בתבנית מרופדת בנייר

אפייה ,נמשיך עם יתרת הבצק ,נניח להתפחה עוד 20 דקות ,נמרח בביצה טרופה ,

נאפה בחום 180 מעלות עד שהמאפה תפוח וזהוב .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת