77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

רביולי בטטה ,כיסנים ,קראפלך ,קלסונס

רביולי בטטה ,כיסנים ,קראפלך ,קלסונס

.כל עדה והשם המיוחד שלה

מילוי

2 בטטה בינוני לחתוך לרוחב

4 כפות מים 

פלפל גרוס מלח

לבשל בסיר לחץ 4 דקות מרגע שהצופציק עולה

,להוסיף 50 גר גבינה מלוחה.

לפורר המזלג,

מצרכים לרביולי

רבע כוס שמן

חצי כוס מים

להרתיח להוסיף כוס וחצי קמח

לערבב לקרר להוסיף חצי ביצה

קורט מלח.

לחלק את הבצק לשתים

לפתוח על קמח להניח כפית מלית לקפל ולקרוץ

עם כוס.

 בסיר רחב להרתיח מים  להוסיף את הרביולי ברגע צפים

עוד דקה ולהוציא מהמים.

לטגן בצל להוסיף חצי קופסה חלב קוסקוס

לתבל מלח פלפל אגוז מוסקט.

להוסיף את הרביולי עד רוטב מסמיך.

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת