66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

פיצות מהירות וטעימות

18/05/2018

פיצות מהירות ( יחסית) בצק קל להכנה וטעים כבר אומרת תכינו כמות כפולה כי זה נבלע.

מה צריך:

חצי קילו קמח

כף שמרים יבשים / 25 שמרים טריים

2 ביצים

כף סוכר

כית מלח

180 מ"ל חלב

70 גרם חמאה בטמפרטורת החדר חתוכה לקוביות.

על הפיצה:

3 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות

3 שיני שום כתושות

מעט מלח

כפית פפריקה מתוקה

מעט שמן 

קורט סוכר

אורגנו יבש כפית גדושה

תבלין פיצה כפית

 

זיתים ירוקים/ שחורים קצוצים

גבינה צהובה מגורדת

אופן ההכנה:

במיקסר ללוש את כל חומרי הבצק 10 דקות עד לקבלת בצק רך . לכסות ולהתפיח עד הכפלת הנפח (שוב כהרגלי בקודש מכינה ומאשפזת עטוף בנילון לילה במקרר) 

מכינים את הרוטב:

קולפים את העגבניות חותכים לקוביות קטנות שמים בסיר מעט שמן שיני שום כתושות את העגבניות והתבלינים תוך כדי עירבוב על אש נמוכה כרבע שעה עד לצימצום הנוזלים מכבים את הגז ומצננים.

מחלקים את הבצק לכדורים במשקל של 100 גרם כל אחד מכסים ומתפיחים כרבע שעה.

מרפדים תבנית בנייר אפיה שמים את הכדורים בתבנית במרחקים עם תחתית של כוס עושים גומה במרכז הבצק מורחים ברוטב מפזרים זיתים וגבינה צהובה מתפיחים שוב 10 דקות אופים ב175 מעלות 15 -20 דקות.

נהנים עם סלט גדול או קטן

בהצלחה 

שלכם מכל ה  טובה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת