11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

פסטרמה הודו ביתית

פסטרמה הודו ביתית

פסטרמה  הודו

 

פסטרמה ביתית

בריאה וטעימה
קילו חזה הודו  (*חצי פרפר הודו לחלק לשני חצאים, חצי להקפיא לפעם הבאה, ולהכין רק מחצי)

(בתמונות חצי פרפר במשקל 2 ו 1/4 ק"ג, יוצאת כמות גדולה מאוד!)
להמיס 2 כפות מלח בכוס מים רותחים
לשפוך לקערה ולהוסיף ליטר מים קרים
להכניס את החזה ולהשרות במים לילה שלם אך לא פחות משעתיים
להוציא לייבש היטב את החזה.
הרוטב:
1 כף חרדל דיז'ון
1 כף דבש
פלפל שחור גרוס
מעט פפריקה

מגבות נייר לנגב וליבש את הנתח ממי השריה

חצי ראש שום פרוס

   לערבב חומרי הרוטב בקערית קטנה      לעשות חורים עם סכין חדה ודקה ולנעוץ פרוסות שום בחזה מהצד הפחות יפה

 

את השום הנותר לפזר על הנתח

ולעסות טוב בחומרי הרוטב

            ללפף במהודק בחוט, לאורך ולרוחב ,   לעסות היטב את הנתח מכל הצדדים בחומרי הרוטב 

    

להניח בכלי פיירקס או תבנית מתאימה לתנור,

בתנור שחומם מראש ל- 250 מעלות,

לצלות 20 דקות ללא כיסוי חום עליון תחתון (לא טורבו)


 . לאחר מכן להוריד ל - 160 מעלות לעוד  כ- 20 דקות
לכבות את התנור ולהשאיר את החזה בתוכו עד שמתקרר,

להסיר חוטים לפני הפריסה.

לפרוס לעובי שרוצים רק אחרי קירור.

  

 

                         נשמר ארבעה ימים במקרר    

קרדית: יפה קוזלוב

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת