66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

גביניות

11/05/2018

שבועות מתקרב שלא נכין את הגביניות של אמא???? אבל לא יודעת מה להגיד לכם מה שאעשה לא מגיע לטעם שהיה במטבח שלה.וזה גורם לי לגעגוע יותר גדול... .אני אוהבת עוגות גבינה מכל הסוגים אבל אין בעולם מבחינתי שום דבר שעולה על עוגות שמרים וגבינה.אי אפשר להפסיק לזלוללל. תהנו חברה

 

שעות יושבים לערוך פוסט ובסוף שכחנו להוסיף שמירה והכל נעלםangry

מצרכים:

חצי קילו קמח

כף שמרים יבשים/25 גרם טריים

100 גרם סוכר

180 מ"ל חלב

3 חלמונים

קליפת לימון מגורדת

120 גרם חמאה מומסת פושרת

קורט מלח

למילוי:

500 גרם גבינת טוב טעם

120 גרם סוכר

2 שקיות סוכר וניל

1 כפית ת. וניל

20 גרם חמאה מומסת

2 חלמונים

קליפת לימון מגורדת

לבחירה חצי כוס צימוקים 

לציפוי:

1 ביצה טרופה עם כף חלב

א' סוכר

אופן ההכנה:

לשים בצק מכל חומרי הבצק מכסים ושמים לתפיחה. (אני מכינה יום לפני ושמה במקרר)

מערבבים את חומרי המילוי.

מחלקים את הבצק ל2 חלקים שווים. מרדדים כל חלק למלבן וחותכים למרובעים 10 ס" מ כל מרובע. שמים באמצע כף מהמילוי. מקפלים פינה אחת על הגבינה וצובטים את הפינה הנגדית.

כך גם עם הפינה השניה.

מרפדים בנייר אפייה את התבנית ושמים במרווחים.מורחים בעדינות בביצה טרופה.

מתפיחים שוב עד שהגביניות מכפילות את נפחן.

אופים ב180 מעלות כ רבע שעה או עד הזהבה יפה גם מלמטה.

מצננים מפזרים א' סוכר ומגישים עם חיוך devil.

תהנו

חג שמח

שלכם מכל ה טובה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת