עוגת ריקוטה-מסקרפונה עם קדאיף ללא סוכר
החומרים הדרושים: |
לאטריות הקדאיף: כ-300 גרם אטריות קדאיף מופשרות 200 גרם חמאה מומסת + 2 כפות שמן קנולה 3-4 כפות סירופ אגאבה 1 כפית תמצית וניל למלית: 500 גרם ריקוטה 5% (2 קופסאות) 1 גביע שמנת להקצפה 38% 3 כפות גבינת מסקרפונה 1 גביע יוגורט 3% כ-1.75 כוסות סוכרלוז מיץ מחצי לימון כ-2 כפות פודינג וניל אינסטנט ללא סוכר של TUSSO 1 כפית תמצית וניל |
אופן ההכנה: |
אטריות הקדאיף: |
הוספת תגובה
2 תגובות