1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

עוגת ריקוטה-מסקרפונה עם קדאיף ללא סוכר

08/05/2018

החומרים הדרושים:

לאטריות הקדאיף:
כ-300 גרם אטריות קדאיף מופשרות
200 גרם חמאה מומסת + 2 כפות שמן קנולה
3-4 כפות סירופ אגאבה
1 כפית תמצית וניל

למלית:
500 גרם ריקוטה 5% (2 קופסאות)
1 גביע שמנת להקצפה 38%
3 כפות גבינת מסקרפונה
1 גביע יוגורט 3%
כ-1.75 כוסות סוכרלוז
מיץ מחצי לימון
כ-2 כפות פודינג וניל אינסטנט ללא סוכר של TUSSO
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:

אטריות הקדאיף:
מחלקים את אטריות הקדאיף בשכבה דקה בין 2 תבניות אלומיניום . יוצקים עליהן את החמאה המומסת המעורבת בשמן קנולה. מפזרים סירופ אגאבה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180-200 בטורבו כ-5-6 דקות או עד שהאטריות מזהיבות. צריך לעמוד ליד התנור ולהשגיח שלא ישרפו!

שכבה אחת תשמש כבסיס לעוגה והשנייה לפיזור מעל העוגה.

הקרם:
מקציפים את השמנת לקצף יציב אך לא נוקשה, כי אחר כך נקציף אותה עם יתר המרכיבים. בנפרד טורפים ידנית את יתר החומרים ומצרפים אותם לקערת הקצפת. ממשיכים להקציף כדקה או שתיים לקבלת קרם אחיד. מצננים.

הרכבת העוגה:
מעבירים שכבת אטריות קדאיף לתבנית עגולה 24. זה בסיס העוגה. מעל יוצקים את הקרם הקר ומיישרים. מפזרים מלמעלה את המחצית השנייה של אטריות הקדאיף ומצננים במקרר עדיף עד למחרת , או במקפיא מספר שעות.


מחלצים את העוגה ומניחים על צלחת הגשה. אם היתה במקפיא מפשירים כשעתיים לפני ההגשה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת