33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

חזה בקר בתנור

29/04/2018
חזה בקר בתנור

חיפשתי קצת מתכונים לחזה בקר בתנור, ובסוף יצרתי מתכון טעים :)

2 ק"ג חזה בקר בנתח שלם

4 בצלים חצויים ופרוסים דק 

2 ראשי שום חתוכים באמצע

1/2 כוס יין אדום 

1/2 כוס מים 

תערובת תבלינים לטעמכם שמתאימה לבישול ארוך (אני השתמשתי בפילדלפיה)

בסיר ברזל מטגנים את ארבעת הבצלים בשמן זית עד שהם יפים ומוקרמלים. מוסיפים את הבשר, ראשי השום, היין והמים, מורחים את נתח הבשר במעט שמן זית והתבלינים מכל הצדדים, מכסים ומעבירים לתנור שחומם מראש לטפ' של 160 מעלות, ואופים כ-4 שעות. 

פעם בשעה ניתן להוציא מהתנור ולהרטיב את הנתח מלמעלה כדי שלא יתייבש. 

כשהנתח מוכן, להוציא מהתנור ולתת לעמוד כ- 20 דקות ואז לפרוס דק ולהנות. 

       

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת