00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

גרני סמיט במיקרו

26/04/2018
גרני סמיט במיקרו

תפוח עץ גרני סמיט במיקרו

 

 

 

תמיד אהבתי תפוחים ירוקים אלכסנדר / גרני סמיט,

 טעמם החמצמץ מרענן וטעים,

לראש השנה נהגתי לרוקן את ליבתם, למלא באגוזים גרוסים גס + קינמון + מעט צימוקים , לשים טיפה חמאה מעל כל תפוח, לצקת יין אדום מתוק ולתנור, יצא טעם עדנים,

×?×?צא×? ×?מ×?× ×? ×¢×?×?ר ×?מ×?× ×?×? ×?רנ×? סמ×?×?   תמיד יהיה התפוח המועדף עלי גם באפיה, ולגרד מעל מילית אגוזים

אך אם רוצים אותו תפוח עץ בדיוק,  ללא התוספות, בגלל דיאטה דלת שארית (דלת סיבים) או סתם פינוק בלי יסורי מצפון,  את זה אביא לכם עתה

3 - 4 תפוחי עץ מזן גרני סמיט / אלכסנדר,

לרוקן את הליבה והגרעינים (אני השארתי אותם הכל כולל הכל),

לעשות ממש באמצע התפוח פס  של קילוף הקליפה, ( מונע ממנו להתבקע בעת האפיה ),

להכניס לכלי שמותר לשים במיקרו, להפעיל עם כיסוי (הכיסוי הרגיל שיש בכל מיקרו),

לכון ל- 12 דקות  ללא כל תוספת סוכר מים או כל דבר אחר, התפוח יוצא רך ועסיסי, מתבשל במיצים של עצמו,

והפתעה: יוצא אפילו יותר מתוק מאשר במצבו הטבעי, אך שומר על ייחודו בחמצמצות עדינה. הקליפה האפויה מוסרת בקלות (למי שלא אוהב),

  

 

                                          

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת