66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

עוגת תפוחים של עידן חדד

הפעם פינקתי את עצמי באחת מהעוגות פרי שאני אוהבת תפוחים (ובכלל עוגות פרי.) אצלי בבית הילדים לא אוהבים עוגות פרי וחס וחלילי בל יראה וימצא צימוקים !!!!! רק אני ובעלי..אחת מעוגות התפוחים הטעימות שאכלתי זו זו.

 

 

 

מה צריך:

לתערובת התפוחים:

4 תפוחי גרני סמית' מקולפים וחתוכים לקוביות

1/4 כפית קינמון

1/4 כוס סוכר חום

חצי מקל וניל (אני שמתי שתי כפיות ת וניל.

קורט מלח

קורט ציפורן

2 כפות ברנדי

גרידה מחצי לימון

לבצק:

4 ביצים שלמות

200 מ"ל שמן

210 גרם סוכר

80 גרם שקדים טחונים

200 גרם קמח

שקית א' אפיה

תוספת רצויה 100 גרם אגוזים קצוצים/ 100 גרם צימוקים (אני שמתי חופן צימוקים וחופן אגוזים)

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את כל חומרי התערובת מניחים שעה בטמפרטורת החדר ומערבבים כל רבע שעה.

מחממים תנור ל170 מעלות.

מקציפים במיקסר ביצים, שמן וסוכר עשר דקות במהירות בינונית.

מקפלים פנימה את השקדים , הקמח וא' אפיה

מקפלים פנימה את תערובת התפוחים עם הנוזלים שהצטברו ומערבבים.

יוצקים לתבנית עגולה קוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה משומנת ומסוכרת בדפנות ובתחתית (אני פיזרתי אגוזים טחונים בדפנות)

אופים 45 דקות עד שקיסם הננעץ באמצע יוצא יבש.

תהנו..עם כדור גלידת וניל ליד  עונג שבת ממשששindecision

בהצלחה

שלכם מכל ה 

טובה

שבת שלום חברים

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת