00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קייטרינג על האש

קייטרינג על האש

 

כאשר מעוניינים להגיש בשר בקייטרינג, ישנן מספר דרכים לעשות זאת – אחת מהדרכים השכיחות והמוצלחות ביותר היא השימוש בקייטרינג אסאדו. מדובר בשיטת צלייה של נתחי בשר גדולים במיוחד מעל אש חיה ולזמן ארוך. לאחר כ-6 שעות, ולאחר בדיקה של מומחה האסאדו, מורדים נתחי הבשר מהאש, נפרסים במקצועיות ומוגשים אל האורחים תוך היותם חמים ומגרים מאד. המרחק של נתחי האסאדו מהאש מנמיך את טמפרטורת הצלייה כך שמתקבל בשר רך וטעים במיוחד. במידה ובוחרים שלא להשתמש בקייטרינג אסאדו בגלל טעמו המיוחד, ישנה אלטרנטיבה נוספת והיא קייטרינג על האש, בה ניתן ליהנות מחווית בשרים על האש שונה מהאסאדו.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל churrasco1 אלא אם צויין אחרת