66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

רוגלך רחת לוקום

04/05/2018

בחיפוש ברשת מצאתי את המתכון בצק חלום הטעם עוד יותר שווה להכין

 

 

 

מה צריך:

400 גרם קמח

כפית אבקת אפייה

200 גרם חמאה רכה/מחמאה

שני חלמונים

חצי גביע שמנת חמוצה

חצי כוס סוכר 

למילוי:

300 גרם רחת חלקום 

לפיזור:

אבקת סוכר

אופן ההכנה:

מערבבים את החמאה הרכה עם הביצים והסוכר מוסיפים את השמנת חמוצה והקמח ולשים בצק רך ולא דביק.

עוטפים בניילון נצמד מכניסים למקרר לשעתיים מוציאים מהמקרר מחלקים לארבעה חלקים שווים יוצרים עיגול בעובי 4 מ"מל חותכים ל16 משולשים שמים בקצה הרחב קובייה קטנה של רחת ומגלגלים לרוגלך.

שמים נייר אפייה אופים ב175 מעלות 20 דקות 

מוציאים מצננים מפזרים אבקת סוכר 

ונהנים עם כוס תה גם עם קפה זה טעים wink

בהצלחה תהנו 

שלכם מכל  טובה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת