44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

קובה בורגול מטוגנת

17/04/2018
קובה בורגול מטוגנת

 

המצרכים:

למעטפת:

500 גרם בורגול דק

1/4-1/2 כוס קמח

1 כף שטוחה מלח

1 כפית פפריקה

קורט פלפל שחור

למלית:

1 בצל גדול קצוץ דק

500 גרם בשר טחון

מלח,

1 כפית שטוחה בהרט

1 כפית פפריקה מתוקה בשמן

1/4 כוס צנוברים קלוים

 

אופן ההכנה:

- להשרות את הבורגול שעה במים.

- במחבת לחמם שמן ולטגן את הבצל עד להזהבה.

- להוסיף את הבשר ולטגן עד שמשנה את צבעו.

- לתבל ולהוסיף את הצנוברים. לכבות ולקרר מעט.

- לסחוט היטב את הבורגול ולהניח בקערה.

- להוסיף את התבלינים והקמח, להתחיל ברבע כוס וללוש עד לקבלת בצק נוח לעבודה, במידת הצורך להוסיף את יתרת הקמח.

- לקחת כף גדושה מתערובת הבצק, ליצור גומה במרכז ולמלא בבשר, לסגור היטב ולגלגל לצורה של חרוט (מאורכת).

- להניח על מגש ולהמשיך להכין את יתרת הקובות.

- לחמם שמן עמוק ולטגן את הקובות.

- יוצאת כמות גדולה ניתן להקפיא במגש ואחרי שעתיים כשקפא היטב להעביר לקופסה/שקית ובעת הצורך להוציא ישר לשמן.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת