44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

שוק טלה וירקות

15/04/2018
שוק טלה וירקות

בס"ד

שוק טלה וירקות בתנור

המצרכים:

1 שוק טלה (2-2.5 קילו)

4 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לרבעים

4 בצלים בינוניים חתוכים לרבעים

10 שיני שום שלמות

1 כפית שטוחה מלח

קורט פלפל שחור

1 כפית מלאה פפריקה מתוקה בשמן

4 כפות שמן זית

1/4 כוס מים

 

אופן ההכנה:

- לחרוץ בשוק חריצים ולהכניס לתוכם את שיני השום השלמות.

- בקערית לערבב את המלח,פלפל,פפריקה ושמן זית עד לקבלת מרקם משחתי.

- למרוח את השוק טלה היטב בתערובת התבלינים ולהניח בתבנית/פיירקס.

- להכניס את הירקות לקערה ולשפוך את יתרת התערובת תבלינים עליהם.לערבב היטב עד שיהיו מכוסים היטב בתערובת.

- להניח את הירקות בתבנית מסביב לשוק טלה.

- להוסיף את המים לתבנית.

- לכסות בנייר כסף/אפיה ולהכניס לתנור לחום של 200 מעלות למשך שעה.

- להנמיך את התנור ל- 150 מעלות ולאפות עוד שעה וחצי.

- לבדוק את השוק אם היא מוכנה להוציא מהתנור במידה ולא לתת עוד חצי שעה ולבדוק שוב.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת