1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

מלבי עם שוקולד לבן זרעי אניס, שומר וכוסברה וסירופ קוקוס ללא סוכר

22/04/2018

החומרים הדרושים:

1 ליטר חלב 3%
1/2 מיכל שמנת להקצפה 38%
1/2 כוס סוכרלוז
כ-4-5 כפות קורנפלור
1/2 כוס מים פושרים
2 חבילות שוקולד לבן ללא סוכר שבור לקוביות
1/4 כפית זרעי אניס
1/4 כפית זרעי שומר
1/4 כפית זרעי כוסברה

לקישוט: סירופ קוקוס, אגוזים כתושים או רוטב תות
אופן ההכנה:

מערבבים את הקורנפלור עם המים עד שאין גושים.

מביאים לנקודת רתיחה את החלב, השמנת עם הסוכרלוז, זרעי אניס, שומר וכוסברה. משווים טמפרטורות עם תערובת הקורנפלור ומבשלים על אש קטנה תוך כדי בחישה עד שמסמיך. מוסיפים את קוביות השוקולד הלבן ומערבבים עד שהכל נמס לגמרי.

מסננים את המלבי מהזרעים ויוצקים לצלוחיות ו/או גביעים. מקשטים עם סירופ קוקוס ואגוזים כתושים. מצננים.

המלבי מקבל ארומה וטעם משגע מזרעי התבלינים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת