1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

פבלובה עם פירות יער ללא סוכר

 

המתכון בהשראת מתכון של עמית דונסקוי מ"לאשה" עם שינויים שלי.

החומרים הדרושים:

5 חלבונים
1 כוס סוכרלוז
קורט מלח
1 כף מיץ לימון
1 כפית חומץ
2 כפות מחוקות קורנפלור

לקרם:

250 גרם שמנת להקצפה 38%
כ-2 כפות סוכרלוז
2 כפות מסקרפונה
1 כפית תמצית וניל

1 כפית מיץ לימון 
2 כפיות אינסטנט פודינג וניל ללא סוכר של TUSSO

לקישוט וציפוי:

2-3 כפות פירות יער קפואים או תות שדה

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-120 מעלות.

בקערת המיקסר שמים את החלבונים עם הסוכרלוז ואת הקערה מעל סיר עם מים חמים, תוך בחישה במטרף עד שהסוכרלוז נמס לחלוטין. מקציפים כ-8 דקות לקצף יציב. מוסיפים את החומץ וממשיכים להקציף עוד כ-2 דקות.

את הקורנפלור המנופה מוסיפים ידנית בתנועות עטיפה עד שהוא מתאחד עם הקצף. מחלקים את המרנג בין שתי תבניות עגולות 22 מרופדות בנייר אפייה.

עם הכנסת המרנג לאפייה מורידים את חום התנור ל-100 מעלות ואופים כשעתיים ומשאירים את התחתיות בתנור מכובה עוד כשעה. מצננים לגמרי. ניתן לשמור כיומיים בכלי אטום או בהקפאה.

הקרם: מקציפים את כל מרכיבי הקרם לקצפת יציבה.

מניחים תחתית מרנג על צלחת הגשה ושמים עליה מחצית מהקרם - חוזרים על הפעולה עם התחתית הנוספת ויתרת הקרם. מפזרים מעל פירות יער.

רצוי להרכיב את העוגה ממש או קצת לפני ההגשה אחרת המרנג מתרכך.. אבל גם כך זה טעים..

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת