1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

עוגיות מרנג "נשיקות" ללא סוכר

04/04/2018

תמיד רציתי לנסות להכין נשיקות ללא סוכר. הפעם העזתי והצלחתי ... 

 

החומרים הדרושים:

5 חלבונים
1.1/4 כוסות סוכרלוז
1 כפית חומץ 5%
2 כפות מחוקות קורנפלור מנופה

 
אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-100 מעלות.

בקערת המיקסר שמים את החלבונים עם הסוכרלוז ואת הקערה מעל סיר עם מים חמים, תוך בחישה במטרף עד שהסוכרלוז נמס לחלוטין. מקציפים כ-8 דקות לקצף יציב. מוסיפים את החומץ וממשיכים להקציף עוד כ-2 דקות.

את הקורנפלור המנופה מוסיפים ידנית בתנועות עטיפה עד שהוא מתאחד עם הקצף. מעבירים את הקצף לשקית זילוף עם פיה משוננת ומזליפים נשיקות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.


עם הכנסת הנשיקות לתנור מורידים את החום ל-80-90 מעלות ואופים כ-3 שעות. הנשיקות נשארות צחורות. אין לפתוח את דלת התנור בזמן האפייה.

שומרים בקופסא אטומה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת