2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

קציצות בשר עם מנגולד

25/03/2018

מריחים את פסח באוויר כמה אני אוהבת את העלים הירוקים

שממלאים עכשיו את השווקים ,ירוק טרי בריא וטעים ,היום הכנתי

קציצות בשר בתוספת עלי מנגולד מבית אימי ז''ל ,קציצות טעימות

עדינות מעט חמצמצות מהמנגולד ,תגישו עם סלט ירקות הכי טעים ,

אפשר גם לטגן וגם לאפות הפעם אצלי הקציצות מטוגנות

מצרכים:

1/2 קילו בשר בקר טחון

1 חבילה עלי מנגולד

1 בצל גדול

2 ביצים

2 תפוח אדמה מבושלים לפירה

4 כפות קמח מצה

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה :

לבשל את תפוחי האדמה כמו לפירה למעוך לשמור בצד ,

לקצוץ את הבצל דק לטגן במעט שמן עד להזהבה קלה ,

לשוטף היטב את על המנגולד לייבש ,לקצוץ רק את החלק הירוק

לא דק מידי ,להניח בקערה ,להוסיף בשר טחון ,פירה ,2 ביצים ,

מלח ,פלפל שחור ,קמח מצה ,לערבב היטב עד לתערובת אחידה

אם דליל מדי להוסיף עוד קצת קמח מצה ,ליצור קציצות שמנמנות ,

לחמם שמן במחבת לטגן את הקציצות שתי דקות בצד הראשון ועוד

דקה מהצד השני עד שהקציצות זהובות ,הכי טעימות כשהן חמות ,

אפשר לשמור במקרר  ולאכול גם קר .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת