1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

חביתיות כוסמת ירוקה במילוי תפ"א ובטטה סגולה

המנה יכולה לשמש כארוחה קלה או כתוספת למנה עיקרית. מתאימה לכל השנה אך במיוחד לפסח כי אין בה קמח. 

החומרים הדרושים:

1 כוס כוסמת ירוקה

1/2 חבילה עלי מנגולד

כ-20 עלי ריחן

מיץ מלימון אחד+קליפה מגוררת

חופן פטרוזיליה קצוצה או שמיר

כ-1.5 כוס מים

2 ביצים טרופות

זעתר טחון

1-2 כפות שמן זית

לטיגון: שמן קנולה

המלית: 

2 תפ"א מבושלים ומרוסקים גס

2 בטטות סגולות מבושלות ומרוסקות גס

זעתר, שמן זית

אופן ההכנה:

משרים את הכוסמת כשעה. מסננים ושמים במעבד. מוסיפים את עלי המנגולד חתוכים, את הריחן ויתר המרכיבים וטוחנים לבלילה עם סמיכות קלה (כמו לחביתיות).

משמנים מחבת קטנה ויוצקים מעט מהבלילה, מחכים שמופיעות בועות ואז הופכים לרגע לצד השני. כך ממשיכים עד גמר הבלילה.

 

מערבבים את תפוחי האדמה והבטטות עם זעתר ושמן זית . 

שמים כפית או שתיים על כל חביתית ומגלגלים או מקפלים. 

מגישים חם או פושר. כמובן ניתן להגיש עם מליות אחרות כגון אורז, ירקות אחרים או בשר.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת