88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

פיתות שום קריספיות

פיתות שום קריספיות

פיתות שום קריספיות

 

 

חשבו כמויות לפי כל פיתה 8  חלקים

לפתוח פיתות ל- שני חלקים,

למרוח רוטב שום על כל  עיגול פיתה, ולחלק כל חצי פיתה לרבעים

להכין תבנית תנור + נייר אפיה, לרסס מעט בשמן, לסדר את רבעי הפיתות בתבנית

 להכניס לאפיה וייבוש בתנור חום 170 מעלות עד שקריספי, 

להיזהר לא לשרוף.

 להגיש   ליד מרקים.

לרוטב שום:

 1/2 כוס שמן זית,

6 שיני שום,

1/3 ח' פטרוזיליה רק עלים,

מלח 1 כפית

להכניס הכל למעבד מזון + להב מתכת, לטחון עד שהמרקם חלק, ונוח למריחה במברששת אפיה.

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת