1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

עוגת סולת -שקדים-כוסמין -אניס ללא סוכר

עוגת סולת קלה להכנה ומאוד טעימה. ראיתי אותה באינטרנט במגוון אופציות וגירסאות. זו הגירסא שלי:

החומרים הדרושים:

1 כוס קמח כוסמין לבן או מלא

1 כוס סולת מלאה

1 כוס שקדים טחונים

קליפת לימון/תפוז מגוררת

4 ביצים

1.5 כוס סוכרלוז

1/3 כוס גרעיני אניס

1/2 שקית אבקת אפייה (כ-2 כפיות)

1 כוס שמן תירס/קנולה

1/2 כוס מיץ לימון/תפוז

1/2 כוס מים

אפשרות- תוספת של 1 כוס קוקוס טחון

לסירופ:

1/2 כוס מים

1/2 כוס מיץ לימון/תפוז

3 כפות סירופ אגאבה

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות. טוחנים יחד את הסוכרלוז עם האניס. בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים היבשים.  מוסיפים לתערובת את השמן, המיץ והביצים, מערבבים היטב לתערובת הומוגנית ומעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת ומקומחת. אופים כ-50-55 דקות עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא נקי.

הסירופ:

בזמן שהעוגה נאפית מביאים לרתיחה את כל מרכיבי הסירופ בסיר קטן ומכבים את האש. מצננים מעט. כשהעוגה יוצאת מהתנור יוצקים עליה את הסירופ. אפשר לחורר קלות את העוגה עם

קיסם כדי שתספוג היטב את הסירופ.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת