עוגיות חמאה עם אניס וגרגרי כוסברה ללא סוכר
החומרים הדרושים:
200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
2 כפות שמן תירס/קנולה
1.1/4 כוס סוכרלוז
1-2 כפיות תמצית וניל
1/8 כפית מלח
1/3 כוס שקדים טחונים
1 כף זרעי אניס כתושים
קליפת לימון מגוררת +מיץ
1 כפית גרגרי כוסברה כתושים
כ-3.5 כוסות קמח כוסמין לבן אורגני
1 ביצה
אופן ההכנה:
טוחנים יחד כוס סוכרלוז עם המלח אניס וכוסברה. בקערת המיקסר שמים את קוביות החמאה עם תערובת הסוכרלוז-תבלינים ואת יתרת הסוכרלוז ומעבדים לקרם אחיד. מוסיפים וניל, קליפת לימון, שמן , שקדים טחונים ואת הקמח ב-2-3 פעמים ולבסוף את הביצה ומעבדים במהירות נמוכה עד לקבלת בצק אחיד. משאירים את הבצק מכוסה למנוחה בצד לבערך חצי שעה.
מחלקים את הבצק לשניים מפזרים מעט קמח על משטח העבודה ומרדדים כל חלק לעלה. קורצים עוגיות ומניחים אותן בתבניות תנור מרופדות בנייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 כ-7-8 דקות. עם הוצאתן מהתנור מפזרים על העוגיות מעט סוכרלוז.
לאחר צינון מלא שומרים אותן בקופסא אטומה. אבל אל דאגה הן לא ישארו הרבה זמן...טעימות ופריכות.
הוספת תגובה
2 תגובות