66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

מעטפות שוקולד

20/02/2018
מעטפות שוקולד

בס"ד

 

המצרכים:

1 קילו בצק עלים מרודד

טבלות שוקולד (1-2 חב')

ביצה טרופה

מזרה שוקולד

 

אופן ההכנה:

- לחמם תנור ל- 180 מעלות.

- לפתוח את הבצק על משטח העבודה ולחלק לריבועים בגודל של 5X5.

- למתוח כל ריבוע לקבלת בצק דק וגדול יותר.

- להניח 2-3 קוביות שוקולד (תלוי בגודל הריבוע) בחלק הקרוב אליכם,לגלגל פעם אחת, ליצור חריצים בעזרת סכין בבצק שנותר פתוח (לא עד הסוף) ולגלגל את הבצק מעליו.

- להניח בתבנית ולהמשיך כך עם יתרת הבצק.

- להבריש בביצה טרופה ולקשט במזרה שוקולד.

- להכניס לאפיה למשך 15-20 דקות עד להשחמה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת