33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חיים רק פעם אחת

צרכנות ,טיולים ,אוכל ,ספורט ,אומנות

סמבוסק במילוי גבינות פיקנטיות בצל מטוגן ותרד

20/02/2018

סמבוסק במילוי גבינות בצל ותרד

המרכיבים (לכ-22 סמבוסקים)

 לבצק:

500 גרם  קמח לבן

1/2  כוס שמן קנולה

1/2   כפית מלח

   כוס וחצי מים

1 קוביה 25 גר' שמרים שמרית +2 כפות חלב + סוכר

 למלית:

250  גרם גבינה בולגרית קשה מגוררת דק

150 גרם גבינת פרמזן/ קשקבל מגורדת

800 גר חבילה תרד מדליונים קפוא קצוץ מופשר וסחוט

3 ביצה

2 בצל קצוץ מטוגן

 לציפוי:

1 ביצה טרופה

שומשום/קצח

אופן ההכנה

 המלית: 

      מערבבים את כל החומרים היטב לתערובת אחידה. שומרים במקרר.

  • הבצק: מערבלים במיקסר עם וו גיטרה שמן, שמרים מומסים בחלב וסוכר ,. מוסיפים קמח, ומים ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד וחלק כ -10-12 דק' ,את המלח להוסיף אחרי כ 5 דק' לישה.
  • עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים להתפחה למשך שעה.

חשוב לתת לבצק לנוח לפני המילוי כדי שהוא יהיה נוח יותר לעבודה.

  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • מעצבים ואופים: מחלקים את הבצק ל-20-25 כדורים ומכסים במגבת מטבח, כדי שלא יתייבשו.
  • מרדדים כל כדור בצק לעיגול בעובי 1/2 ס”מ.
  • מניחים כפית גדושה של מלית במרכז כל עיגול ומקפלים לשניים. מהדקים את השוליים היטב תוך כדי צביטה וקיפול והידוק עם מזלג בקצוות.

 

  • הנחת הסמבוסק בתבנית 

 

?

  • מברישים בביצה טרופה ומיד לאחר מכן מפזרים  שומשום/קצח.
  • מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן.
  • אופים כ-20 דקות עד להזהבה.

?

במידה ולא מגישים מידית , מצננים היטב ושומרים בכלי אטום מחוץ למקרר רק ביום האפייה. אפשר להקפיא עד חודש.

להגשה, מחממים כמה דקות בתנור שחומם ל-170 מעלות

 

 

IMG_6620.JPGIMG_6619.JPGIMG_2604.JPGIMG_6613.JPGIMG_6614.JPGIMG_6643.JPGIMG_6626.JPGIMG_6622.JPGIMG_6621.JPGIMG_6617.JPGIMG_6624.JPGIMG_6623.JPGIMG_6625.JPGIMG_6616.JPG

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל yoramya1 אלא אם צויין אחרת