55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

חזה עוף,פטריות וניוקי בסגנון אסייאתי

16/02/2018
חזה עוף,פטריות וניוקי בסגנון אסייאתי

 

המצרכים למרינדה:

1 פרפר חזה עוף שלם

2 כפות קרנפלור

2 כפות רוטב סויה

2 כפות יין אדום מתוק

2 כפות שמן

 

אופן הכנת המרינדה:

- לחתוך את החזה עוף לקוביות בינוניות.

- להניח בקערה ולשים מעל את כל מצרכי המרינדה.לערבב היטב.

- להשהות במקרר שעה.

 

המצרכים:

1 סלסלת פטריות טריות

1 חב' ניוקי

1/4 כוס רוטב סויה

1/4 כוס צ'ילי מתוק

מלח,פלפל שחור

 

אופן הכנת המנה:

- לבשל את הניוקי לפי ההוראות (בסיר מים רותחים עד שהם צפים).

- בווק/סיר רחב לטגן את חתיכות חזה העוף במעט שמן עד שמשנות את צבען לבן.

- לחתוך את הפטריות לרבעים ולהוסיף לסיר.

- להוסיף את הניוקי ולערבב.

- להוסיף את הרטבים ולתבל במלח ופלפל, לערבב עד שהכל מכוסה ברטבים ולהגיש.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת