1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

לחמניות מקמח כוסמין לבן וקמח קמוט

06/03/2018

 

קמח קמוט נחשב לזן חיטה עתיק בשם קורסאן (KHORASAN) עשיר בחלבון ויטמינים ומינרלים. יש לו טעם מתקתק ואגוזי וצבעו זהבהב.

החומרים הדרושים: 

4 כוסות קמח כוסמין לבן

2 כוסות קמח קמוט

2 כפות קורנפלור

25 גרם שמרים טריים

1/2 שקית משפר אפייה

1 כף סירופ אגאבה

1 כף מלח

2כוסות מים פושרים

1/2 כוס שמן תירס

לציפוי לפני האפייה: ביצה טרופה מדוללת במעט מים.

אופן ההכנה:

שמים את כל המרכיבים לפי הסדר בקערת המיקסר ומעבדים לבצק כ-10 דקות. משאירים לתפיחה מכוסה לשעה וחצי. מוציאים את האויר ולשים לכדור. מכסים ושומרים במקרר לתפיחה נוספת של לפחות 6 שעות או עדיף עד למחרת בבוקר. 

מחלקים את הבצק לכדורים ומעצבים לחמניות לפי הטעם. משאירים לתפיחה של כשעתיים.נמחממים תנור ל-180 מעלות. מצפים את הלחמניות בביצה טרופה. לפני הכניסה לתנור חורצים פסים לקישוט. אופים כ-20-25 דקות.  

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 


 
 
 
 
 
 
 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת