88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

רולדות שמרים קרם קקאו קינמון

22/02/2018
רולדות שמרים קרם קקאו קינמון

רולדות שמרים קרם קקאו קינמון

 

לבצק: (להכין, מיום קודם במקרר)

6 כוסות קמח,

150 גר' חמאה רכה,

1/2 כוס שמן,

1 + 1/2 כוסות מים פושרים,

 1 חלמון,

2 כפות גדושות שמרים יבשים,

5 כפות סוכר,

1 כפית תמצית וניל,

קורט מלח,

 

למילית:

3+1/2 כוסות סוכר,

 1 כוס קקאו,

 מעט פחות מ 1 כוס שמן,

 1 כוס מים רותחים,

 4 שקיות סוכר וניל,

 1 אינסטנט פודינג שוקולד,

 1/2 כוס קמח,

תוספות שלי:

הוספתי  קינמון על המילית

+

פוררתי חלבה וניל מעל המילית 

 

 

 אופן הכנה:

 מכינים את הבצק,

 לשים בקערת המיקסר + ו לישה 10 דקות , לבצק גמיש, ומשאירים לילה במקרר (או שלוש שעות לפחות), 

מחלקים ל- 5 כדורים,

 מרדדים עלה מכל כדור,

 מערבבים בקערה את כל חומרי המילית, ומפזרים בנדיבות על כל עלה,

 מגלגלים לרולדה, ומניחים בתבנית אינגליש קייק,

 אופים בתנור שחומם מראש,  25 דקות לערך עד שזהוב/שחום

מרחתי  על העוגות החמות,  מיד בסיום האפיה, סירופ סוכר קר

 

 

קרדיט: פרימט

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת