66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

טורט יום הולדת

טורט יום הולדת

 

המצרכים לתבנית 24:

5 ביצים שלמות

1 כוס סוכר

1 סוכר וניל

1/2 כוס שמן

2 כוסות קמח

1 אבקת אפיה

1 כוס נוזלים (חלב/מיץ תפוזים/מים)

 

לקצפת:

2 שמנת מתוקה

6 כפות אינסטנט פודינג וניל

 

לקרם שוקולד:

100 גרם שוקולד

3 כפות קקאו

6 כפות סוכר

1/4 כוס מים

 

לקישוט- תמונה מבצק סוכר

 

אופן ההכנה:

- לחמם את התנור לחום של 180 מעלות.

-בקערית לערבב את הקמח ואבקת האפיה ביחד.

- בקערת המיקסר להקציף ביצים שלמות עם סוכר וניל עד שמתחיל להיווצר בועות.

- להוסיף את הסוכר בשלוש פעמים ולהמשיך להקציף עד לקבלת קצף תפוח ואוורירי.

- להנמיך את מהירות המיקסר למינימום, להוסיף את השמן.

- להוסיף לסירוגין את תערובת הקמח והנוזלים רק עד שהתערובת אחידה.

- שלמן תבנית 24,לשים נייר אפיה ולשפוך את התערובת לתוכה.

- לאפות במשך 35-40 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי. לקרר היטב.

- להקציף את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג לקצפת יציבה.

- בקלחת לשים את כל חומרי הקרם שוקולד ולבשל עד להמסה.

- לחלץ את העוגה ולחצות אותה לשתיים.

- למרוח מחצית מקרם השוקולד ומעל לזלף חצי מהקצפת.

- לסגור בחצי השני של העוגה.

- למרוח מקרם השוקולד על מרכז העוגה (לא בצדדים).

- לחלץ את התמונה ולהניח אותה במרכז העוגה על הקרם (במידה והתמונה לא נחלצת היטב יש להכניס אותה למקפיא לחמש דקות).

- לקשט את הצדדים של העוגה ומסביב לתמונה ביתרת הקצפת.

- להכניס למקרר לכמה שעות.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת