88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגת אגוזים תפוזים קוקוס ושוקולד

עוגת אגוזים תפוזים קוקוס ושוקולד

 

עוגת אגוזים  תפוזים קוקוס ושוקולד 

 


5 ביצים
כוס ורבע קמח
כוס וחצי סוכר
כוס קוקוס
כוס אגוזים קצוצים
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
אבקת אפיה
כוס שמנת להקצפה פרווה
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים

אופן הכנה:

נחמם תנור ל160 מעלות

נפריד את הביצים.
בקערה נערבב את החלמונים עם השמן והשמנת.
בהדרגה נוסיף את שאר המרכיבים וחצי כוס סוכר.
נערבב טוב עד שנקבל תערובת חלקה.(במידה והתערבות סמיכה להוסיף עוד קצת מיץ)
בקערה נוספת נקציף את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב.
נשלב עם מרית בין שתי התערובות בתנועת קיפול.
נשמן תבנית בינונית  ונאפה בתנור על חום של 160 מעלות ל40 דקות בערך...

*הכוס היא כוס חד פעמית לשתיה קרה.

אופציה:  לציפוי שמנת מתוקה + 2 כפות סוכר

לגרד מעל שבבי שוקולד. 

 

  

 

 

 

קרדיט מתכון: צליל וונדר                           

הערות:

לאחר יציקת הסירופ מרחתי גנאש על העוגה:  100 גר' שוקולד מריר + 1/2 מיכל שמנת מתוקה, לחמם דקה במיקרו ולערבב, לצקת על העוגה ולקרר

 מעל זילפתי קצפת  קצפת: מיכל אחד שמנת מתוקה 38% + 2 כפות סוכר + 1 כף פודינג וניל + שקית 1 סוכר וניל הקצפתי לקצף יציב, העברתי לשקית זילוף+ צנטר וקישטתי,

ובסוף זריתי סוכריות שוקולד.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת