66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

שמרים ללא ביצים ללא חמאה במילוי מפתיע

02/02/2018

יש שאוהבים קוקוס ויש שאינם מאוהבי הקוקוס אני נטרלית לא אצא להפגנה נגד ולא בעד cheeky . אבל אחרי שהכנתי סושי שוקולד ונשאר לי מילוי והחלטתי להכין נוסף על עוגת הלימון הבחושה, גם שמרים במילוי הטעים הזה.ואז יצאתי להפגנה בעדדדדד קוקוס!!!!!!!!!!!.המילוי עם הקוקוס מדהיםםם וטעים..ברמות שחבל שלא תכינו מקסימום..תעבירו לשכנים הם יחגגו על זה.את האמת רציתי לתת לכם מתכון לעוגת אפרסמונים כי נוווו cheekycheeky ניחשתם היתה ביום חמישי מתקפת אפרסמונים גם אצלי וגם אצל השכנה.cheekycheeky איזה צחוקים היה מהסיפור הזה? אבל בפוסט הבא נספר.

אז אם אתם עדיין קוראים את הפוסט זה לא טוב רוצו קודם לקנות מצרכים..ותכינו מיד לא הרבה עבודה אבל קצת יותר זמן המתנה.

 

 

באיזשהו מקום נעלמה התמונה שצילמתי בהכנת הצמה והמילוי איתכם הסליחה ומקווה שתבינו לפי ההסבר.

את המילוי הקוקוס צריך לאשפז במקרר לפחות 3 עד 4 שעות. (אפשר לילה ועדיף ).

למלית קרם קוקוס:

400 מ"ל קרם קוקוס (שימו לב לא חלב ולא ממרח קרםםם בלבד)

200 מ"ל מים

1 סוכר וניל

220 גרם אבקת אינסטנט פודינג וניל

2 כפות סוכר

270 גרם קוקוס טחון.

לתוספת מושחתת 1  חבילה שוקולד מריר חתוך לשורות (לפי הסימון)

לבצק שמרים:

חצי קילו קמח

60 גרם סוכר

כפית גרידת לימון

130 גרם רסק מתפוח גרנט סמית

כף וחצי גדושה טחינה גולמית

5 כפות שמן

1 כף דבש

1 כף

1 כף גדושה שמרים יבשים

3/4 כוס מים.

שימו לב אם אתם רוצים להכין את כל המילוי תצטרכו להכין כפול בצק כלומר קילו קמח וחומרים בהתאם.

 ניתן ואף רצוי להכין את הבצק ולהתפיח אותו במקרר לילה (לא חובה).

אופן הכנת הקרם:

לערבב בקערה היטב את קרם הקוקוס בעזרת כף

להוסיף א' אינסטנט פודינג והקוקוס והמים ולערבב היטב. עד איחוד העיסה.(שלא יהיו גושים)להרים עם האצבע מעט מהמילוי  ולטעוםsurprisecheekywink לא לחסל!!!

לכסות ולהכניס למקרר לפחות ל3 שעות.

הכנת הבצק:

בקערת המיקסר לשים את הקמח ושאר החומרים (מלבד המים והשמרים לערבב היטב 2-3 דקות להוסיף את השמרים ולערבב, להוסיף את המים בהדרגה וללוש בצק רך מאוד וקצת דביק.יכול להיות שתזדקקו לעוד מעט מים ולכן תוסיפו מים לפי ספיגת הקמח.זהו יש לכם בצק דביק? כסו את המיקסר לחצי שעה. אחרי חצי שעה לושו כ3 דקות שוב. אם הבצק מאוד דביק תוסיפו מעט קמח.(לא יותר מידיי.תוציאו את הבצק למשטח עבודה מעט מקומח ותלושו אותו בידיים תוך כדי קיפול הבצק 4-5 לישות וזהו...

תכניסו לשקית נילון ולמקרר. אם אתם רוצים להכין באותו היום אז התפיחה כרגיל לכסות ולהתפיח עד הכפלת הנפח.

הרכבת המאפה:

לחלק את הבצק ל3 חלקים שווים במשקל.  {לא לשכוח שאני מדברת כאן על חצי קילו קמח, המילוי בכמות שנתתי יספיק ל1 ק"ג  קמח. ובהחלט שווה להכין מ1 ק"ג קמח }.

לכדרר אותם לכדורים ולהתפיח כרבע שעה (יעזור לכם לרדד אותם).

לשקול את המילוי שיתחלק שווה בין הבצקים.

לרדד על משטח מעט מקומח כל כדור למלבן רחב לשים באמצע לאורך כל הבצק מילוי ולהטביע בו את רצועות השוקולד. לחתוך פסים באלכסון משני צידי הבצק. ולהתחיל לשים רצועות אחת על השניה .עד שנגמרת החלה להרים בזהירות ולשים על נייר אפייה במגש.(לא חייבים שוקולד על המילוי אבל הוא בא כל כך טעים אז מי שרוצה להיות מושחת עד הסוף שילך על זה סך הכל יצא לכל פרוסת עוגה קובית שוקולד אחת לא נוראcheeky )

לתת לתפוח מכוסה כחצי שעה (אין צורך למרוח בביצה).

לאפות בחום 180 מעלות כ25 דקות.

למטבח תכינו באחריות שווה.

השושנים שבתמונה מילאתי בממרח חלווה.אגב כל מלית מתאימה לבצק הזה.

תהנו

שלכם מכל ה טובה

 

לפני שסגרתי את הרשומה חיטטתי בתמונות ומצאתי את התמונה שחסרה לי פשוט לא העברתי אותה למחשב אז הנה היא לפניכם

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת