1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

עוגה בחושה קפה ופקאן ללא סוכר

01/02/2018

במקור העוגה בהשראת מתכון של נטלי לוין שפורסם ב"לאשה" עם שינויים שלי.

החומרים הדרושים:

2 כוסות קמח כוסמין לבן

2 כפיות אבקת אפייה

3/4 כוס שקדים טחונים

150 גרם אגוזים קצוצים

4 ביצים L

1 כוס סוכרלוז

קורט מלח

1 כפית תמצית וניל

קליפה מגוררת של תפוז

1/2 כוס שמן תירס

1 כוס חלב

1 גביע יוגורט 3%

2 כפיות קפה נמס

לקישוט:

כ-50 גרם אגוזים שלמים לפיזור מעל העוגה לפני האפייה

מעט סוכרלוז לזרות לאחר האפייה. (לא חייבים)

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר שמים את הביצים, סוכרלוז,מלח, וניל, חלב,יוגורט, קליפת תפוז,שמן, קפה ומעבדים לבלילה.

מערבבים קודם את הכוסמין, אבקת אפייה, אגוזים קצוצים, שקדים טחונים ומוסיפים אותם לבלילה ב-2-3 פעמים. מפזרים את האגוזים השלמים מעל העוגה.

(אני בחרתי בתבנית טבעת במקום ב-2 תבניות אינגליש קייק.) יוצקים את העיסה לתבנית המשומנת והמקומחת ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 כ-30 -35 דקות, תלוי בתנור.

לפני שמעבירים לצלחת הגשה רצוי לצנן את העוגה. מפזרים מעט סוכרלוז אם רוצים. 

עוגה טעימה ביותר ומתאימה הן למזג אויר חורפי והן לטו בשבט..

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת