55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אור קטן גדול

אמנון ברוטב עגבניות

וידוי קטן ....

ימי חמישי הם בדרך כלל ימים שבהם אני נותרת ללא אוכל מבושל , המקרר מתרוקן מכל השבוע וטרם מתמלא בבישולי הסופ"ש .

תצרפו לכך שהייתי היום ביום חופשי ועניין ה"אין אוכל" פותח דלת לשטויות ולגחמות בלתי רציונליות....

קמתי ועשיתי מעשה ...בפריזר יש דרך קבע דגי אמנון , פילה אמנון ....וחיש מהר רקחתי לי ארוחת צהריים משביעה 

את הדגים הפשרתי בבוקר וזמן הכנת הארוחה היתה חצי שעה מרגע תחיל ההכנות ועד שהמנה נחה לה בצלחתי ...
תרמו למהירות השימוש בקוביות התיבלון הקפואות של דורות שנמצאות אצלי במקפיא דרך קבע. 
עשבי תיבול לבישול איטלקי מתאים למנות איטלקיות וים תיכוניות בהן פסטות, פיצות, פוקצ'ות, עוף, בשר, דגים וירקות. מאפשר יצירתיות וחידוש בהכנת מנות המוכרות למשפחה, בקלות ובמהירות. נוח וזמין תמיד לשימוש – אין צורך להחזיק את מגוון עשבי התיבול במקרר, מוציאים מגשית מהמקפיא ושולפים את הקוביות ישירות למנה לשדרוג הטעמים באופן פשוט וקל ולהנאה מטעם משובח.  

אז ככה :

2 פילה אמנון 

2 עגבניות חתוכות לקוביות 

2 קוביות שום כתוש קפוא של דורות 

2 קוביות עשבי תיבול איטלקי של דורות

תבלינים : מלח, פלפל, פפריקה מתוקה 

לחמם במחבת גבוהה (סוטאז') שמן ולהוסיף את התבלינים . כעבור דקה או שתיים להוסיף את העגבניות החתוכות ולבשל כ- 5 דקות. להוסיף כחצי כוס מים .לערבב

להוסיף את הדג ולכסות. 

לבשל כ- 20 דקות ולהתענג. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אור יחיד אלא אם צויין אחרת