66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

סולת של ארומה

22/01/2018

כל כך מצחיק שנותנים את המתכון של העוגה הטעימה הזו וגם קלה להכנה. אף פעם לא טעמתי בארומה את העוגה הזו (אני רק חסידה של הקפה שלהם.) הכנתי אותה כמה פעמים ,תמיד נחלה הצלחה. הפעם שדרגתי אותה,והארומה מדהימה.

 

 

מה צריך:

בקערת היבשים שמים:

1 כוס קמח

1 כוס קוקוס (לאלה שלא אוהבים קוקוס אפשר להמיר בכוס אגוזים טחונים אני פעם ניסיתי יצא נפלא)

1 כוס סולת

1 שקית א' אפיה 

מערבבים

בקערת הרטובים שמים:

4 ביצים

כוס סוכר

1 סוכר וניל

כוס מיץ תפוזים

כוס שמן

1 כף גרידת תפוז (מוסיף המון)

לסירופ:

רבע כוס מים

רבע כוס מיץ תפוזים

חצי כוס סוכר

וכף גרידת תפוז.

לפיזור בתחתית התבנית(לא חובה)

1 וחצי כף סוכר חום

1 וחצי כף קוקוס.

אופן ההכנה:

לערבב במקצף ידני  את החומרים הרטובים. להוסיף את היבשים לרטובים ולערבב עד למסה אחידה.

לשים נייר אפיה בתבנית לשמן את התחתית בלבד. לפזר את הסוכר והקוקוס. ולשפוך את המסה.

לחמם תנור ל180 מעלות ולאפות כ40 דקות.

בזמן הזה מכינים את הסירופ:

ממיסים את הסוכר והמים והמיץ על להבה נמוכה.כשהסוכר נמס מוסיפים כף גרידת תפוז. נותנים בעבוע קצר ומכבים להבה.

כשהעוגה יוצאת מהתנור מוזגים עליה את הסירופ הקר, תחררו קצת את העוגה עם שיפוד שהרוטב יחדור לתוך העוגה.

עוגה נפלאההה

תהנו חברים

כרגיל מחר המתכון בפורום אוכל כשר 

שלכם מכל ה  טובה

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת