00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

סלט חסה ערבית

16/01/2018
סלט חסה ערבית

סלט חסה ערבית

 

 ראש חסה גדול טרי, עם עלים יפים ורעננים

לפרק לעלים ולשטוף עלה עלה במים זורמים לודא שאין מזיקים, להוריד חלקים גסים בקצוות.

 למלא קערה גדולה עם מים, להשרות את העלים, לקבלת פריכות רעננה, לפחות 40 דקות

 בינתיים להכין את הרוטב.

 

 

רוטב:

לערבב בצנצנת גדולה  2 כפות מיונית טובה,

1 כף חרדל חלק אמיתי, (אפשר חרדל דיז'ון גרגרים)

כף וחצי סויה,

 1 כף דבש,

 1/2 כוס חומץ

1/2 כוס מים,

 כפית שום כתוש (רצוי טרי) ,

שלוק שמן זית,

 לשקשק היטב בצנצנת, לטעום ולתקן תיבול אם צריך,  לשמור במקרר עד השימוש,

 

לשפוך את המים מקערת החסה

ולתת לעלים  להתיבש על מגבת  או באוויר,

 לחתוך את העלים  על קרש  חיתוך, לרצועות עבות , (אפשר לקרוע גס בידיים אך אני מעדיחפה לחתוך לרצועות),

להעביר לכלי הגשה,

 לצקת מעל את הרוטב ולערבב,

 

                                                                                               

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת